• Robbantott ábra

  Robbantott ábra

 • "régi" Suzuki Swfit váltó

  "régi" Suzuki Swfit váltó

  89-03-ig gyártott Suzuki váltók javítása

 • Mindig lesz olcsóbb!

  Mindig lesz olcsóbb!

  Lehet olcsóbb, valószínű a minőség rovására!

 • Csoportkerekek

  Csoportkerekek

 • Suzuki váltók szakszerű javítása

  Suzuki váltók szakszerű javítása

  Suzuki váltó felújítása

 • Fogaskerék gondok

  Fogaskerék gondok

A Suzuki váltófelújításról, kuplungcseréről

Cégünk 2014-ben alakult meg azzal a céllal, hogy a  Suzuki Ignis, Suzuki Wagon R+, valamint a Suzuki Swift egyes modelljeire vonatkozó, sajnálatos módon bekövetkező, a mechanikus váltókban, a nyeles tengely csapágy problémákat szakszerűen javítsa, illetve felújítását vállalja.

Hosszú idő alatt jutottunk el idáig, sok váltó van már a "hátunk mögött", a referenciáink az egész ország területén -sőt néhány, még a határon túl is- elérhetőek. Annyira biztosak vagyunk a sikerünkben, hogy munkáinkra, minden esetben, 6 hónap, kilométer korlátozás nélküli garanciát vállalunk, amivel hosszútávú megoldás kínálunk.

Műhelyünkben vállalni tudjuk a váltó le-, és felszerelését, így Önnek nem kell külön szerelőműhelyt keresnie, az autót kulcsrakészen, friss váltóolajjal, problémamentes váltóval kaphatja kézhez.

A munkafolyamathoz hasonlóan -vagy a két folyamatot összekötve- ,műhelyünkben a kuplungcserét is el tudjuk vállalni, akár aznapi átadással.

Mivel a váltók kialakítása nagyon bonyolult, túl sok variációra nem ad lehetőséget, így kisebb-nagyobb mennyiségben minden váltó hasonlít egymásra. Ezt kihasználva bővítjük azon váltók listáját, amit fel tudunk újítani, meg tudunk javítani. Nem csak a típuson belül, mint például a Suzuki Liana, Suzuki Baleno , vagy a 4 kerék meghajtású (4WD) Suzuki Ignis váltó, de "típusidegen", vagyis más autógyártók váltóit is tudjuk vállalni rövid határidővel.

Bízza ránk nyugodtan váltóját, kuplungját!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elérhetőség

Galamb Roland: +36-20/312-78-04

Kovács Róbert: +36-70/416-66-16

Cím: 1184, Budapest

Jegenye fasor u. 15/a

Berger ipartelep

Térkép


E-mail:

Galamb Roland: suzuszaki.roland@gmail.com

Kovács Róbert: suzuszaki.robi@gmail.com

Suzuszaki: suzuszaki@gmail.com


Nyitvatartás:
Hétfő: 9.00 - 17.00
Kedd: 9.00 - 17.00
Szerda: 9.00 - 17.00
Csütörtök: 9.00 - 17.00
Péntek: 9.00 - 17.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Megosztás